Списание за дизајн
Списание за дизајн
Розови Поли, Подвижни Дрвени Играчки

Tumbler" Contentment "

Розови Поли, Подвижни Дрвени Играчки Како да имате виножито? Како да гушкате летен ветер? Јас секогаш сум трогнат од некои суптилни работи и се чувствувам многу задоволен и среќен. Како да чувате и како да поседувате? Доста е добра како и празникот. Јас би сакал да ги обликувам различните видови материјали на едноставен и смешен начин. Дозволете им на децата да си играат со нив да го препознаат физичкиот свет, да ја стимулираат нивната фантазија и да им помогнат да ја разберат околината.

Име на проектот : Tumbler" Contentment " , Име на дизајнерите : Sha Yang, Име на клиентот : Sha Yang Design.

Tumbler" Contentment "  Розови Поли, Подвижни Дрвени Играчки

Овој неверојатен дизајн е добитник на награда за сребрен дизајн во конкуренција на дизајн, облека и облека за облека. Дефинитивно треба да го видите портфолиото за дизајн на сребрените наградувани дизајнери за да откриете многу други нови, иновативни, оригинални и креативни дела за дизајн на облека, облека и облека.

Дизајн на денот

Неверојатен дизајн. Добар дизајн. Најдобар дизајн.

Добрите дизајни создаваат вредност за општеството. Секојдневно имаме посебен проект за дизајн кој демонстрира совршеност во дизајнот. Денес, задоволни сме да покажеме наградуван дизајн што прави позитивна разлика. Секојдневно ќе прикажуваме поубави и инспиративни дизајни. Бидете сигурни дека да не посетувате секој ден за да уживате во нови производи за дизајн и проекти од најголемите дизајнери ширум светот.