Списание за дизајн
Списание за дизајн
Музеј На Уметност

The Vagrant

Музеј На Уметност Архитектурата на градскиот музеј на уметноста во Нов Тајпеј, дизајниран од Александар Рудник Милановиќ како кран-птица во гнездото на реката тераса, лесно можеше да се разбере од далечина, и од сите точки на паркот покрај реката Јингж. Формата музеј беше непрецизно минимално избалансирано движење на крановите со атриум како птици бели дробови каде што свеж воздух и сончева светлина влегоа директно во музејот. Со своите крилја како изложбен простор, а кранта како главен ресторан за уметнички теми, гостите од музејот можеа да уживаат во поглед на пејзажот и градот Тајпеј во близина.

Име на проектот : The Vagrant , Име на дизајнерите : Dr Aleksandar Rudnik Milanovic, Име на клиентот : Aleksandar Rudnik Milanovic.

The Vagrant  Музеј На Уметност

Овој одличен дизајн е добитник на награда за бронзен дизајн во конкуренција на архитектура, зграда и дизајн на структури. Дефинитивно треба да го видите бронзениот награден дизајн портфолио на дизајнерите за да откриете многу други нови, иновативни, оригинални и креативни архитектури, градежни работи и дизајн на структури.

Дизајн на денот

Неверојатен дизајн. Добар дизајн. Најдобар дизајн.

Добрите дизајни создаваат вредност за општеството. Секојдневно имаме посебен проект за дизајн кој демонстрира совршеност во дизајнот. Денес, задоволни сме да покажеме наградуван дизајн што прави позитивна разлика. Секојдневно ќе прикажуваме поубави и инспиративни дизајни. Бидете сигурни дека да не посетувате секој ден за да уживате во нови производи за дизајн и проекти од најголемите дизајнери ширум светот.