Списание за дизајн
Списание за дизајн
Станбен Ентериер

Beijing Artists' House

Станбен Ентериер После 30 години брза кинеска индустријализација, овој проект ги рефлектира основните социјални промени и индустрискиот развој на земја која повикува на модерно преземање на нејзината архитектура. Во оваа смисла, куќата реагира на потег од традиционалните референци и кон индустриска реалност. Таа има за цел да ги истражи индустриските способности во Кина, не како скриена брутална траума, туку сила на напредок што може да ја дистрибуира благосостојбата низ целото општество.

Име на проектот : Beijing Artists' House, Име на дизајнерите : Yan Pan, Име на клиентот : A photography in Beijing.

Beijing Artists' House Станбен Ентериер

Овој одличен дизајн е добитник на награда за бронзен дизајн во конкуренција на архитектура, зграда и дизајн на структури. Дефинитивно треба да го видите бронзениот награден дизајн портфолио на дизајнерите за да откриете многу други нови, иновативни, оригинални и креативни архитектури, градежни работи и дизајн на структури.

Дизајн на денот

Неверојатен дизајн. Добар дизајн. Најдобар дизајн.

Добрите дизајни создаваат вредност за општеството. Секојдневно имаме посебен проект за дизајн кој демонстрира совршеност во дизајнот. Денес, задоволни сме да покажеме наградуван дизајн што прави позитивна разлика. Секојдневно ќе прикажуваме поубави и инспиративни дизајни. Бидете сигурни дека да не посетувате секој ден за да уживате во нови производи за дизајн и проекти од најголемите дизајнери ширум светот.