Списание за дизајн
Списание за дизајн
Календар

17th goo Calendar “12 Pockets 2014”

Календар Промотивниот календар на веб-страницата за портали, Гоо (http://www.goo.ne.jp) е функционален календар со листот за секој месец се трансформира во џеб кој ви овозможува да ги чувате и управувате вашите деловни картички, белешки и сметки . Темата е „Рединг стринг“ за да се прикаже врската помеѓу гуо и неговите корисници. И двата краја на џебот, всушност, ги држи црвени шевови кои стануваат врв на дизајнот. Календар во пријатно експресивна форма, точно е за 2014 година.

Име на проектот : 17th goo Calendar “12 Pockets 2014”, Име на дизајнерите : Katsumi Tamura, Име на клиентот : NTT Resonant Inc..

17th goo Calendar “12 Pockets 2014” Календар

Овој одличен дизајн е добитник на награда за златен дизајн во производи за осветлување и натпревар за дизајн на проекти за осветлување. Дефинитивно треба да го видите портфолиото за дизајн на златните наградувани дизајнери за да откриете многу други нови, иновативни, оригинални и креативни производи за осветлување и дела за дизајнирање на проекти за осветлување.

Дизајн на денот

Неверојатен дизајн. Добар дизајн. Најдобар дизајн.

Добрите дизајни создаваат вредност за општеството. Секојдневно имаме посебен проект за дизајн кој демонстрира совршеност во дизајнот. Денес, задоволни сме да покажеме наградуван дизајн што прави позитивна разлика. Секојдневно ќе прикажуваме поубави и инспиративни дизајни. Бидете сигурни дека да не посетувате секој ден за да уживате во нови производи за дизајн и проекти од најголемите дизајнери ширум светот.