Списание за дизајн
Списание за дизајн
Брош

Nautilus Carboniferous

Брош Во брошурата „Наутилус карбонифероз“ се истражуваат светските геометрии на природата кои се однесуваат на златниот однос. Користејќи ги високотехнолошките материјали, брошот бил измислен со употреба на композитни лимови од јаглеродни влакна / Кевлар од 0,40мм и внимателно конструирани компоненти во злато, паладиум и тахитски бисер. Целосно направена со најголемо внимание на деталите, брошот ја претставува убавината на природата, математиката и врската помеѓу двете.

Име на проектот : Nautilus Carboniferous, Име на дизајнерите : Ezra Satok-Wolman, Име на клиентот : Atelier Hg & Company Inc..

Nautilus Carboniferous Брош

Овој одличен дизајн е добитник на награда за бронзен дизајн во конкуренција на архитектура, зграда и дизајн на структури. Дефинитивно треба да го видите бронзениот награден дизајн портфолио на дизајнерите за да откриете многу други нови, иновативни, оригинални и креативни архитектури, градежни работи и дизајн на структури.

Дизајн на денот

Неверојатен дизајн. Добар дизајн. Најдобар дизајн.

Добрите дизајни создаваат вредност за општеството. Секојдневно имаме посебен проект за дизајн кој демонстрира совршеност во дизајнот. Денес, задоволни сме да покажеме наградуван дизајн што прави позитивна разлика. Секојдневно ќе прикажуваме поубави и инспиративни дизајни. Бидете сигурни дека да не посетувате секој ден за да уживате во нови производи за дизајн и проекти од најголемите дизајнери ширум светот.