Списание за дизајн
Списание за дизајн
Канцелариски Дизајн

Brockman

Канцелариски Дизајн Како инвестициска фирма со седиште во рударството, ефикасноста и продуктивноста се клучни аспекти во деловната рутина. Дизајнот првично беше инспириран од природата. Друга инспирација очигледна во дизајнот е акцентот на геометријата. Овие клучни елементи беа во првите редови на дизајни и на тој начин визуелно беа преведени преку употреба на геометриски и психолошки сфаќања за формата и просторот. Во одржувањето на престижот и угледот на трговската зграда од светска класа, единствена корпоративна арена се раѓа преку употреба на стакло и челик.

Име на проектот : Brockman , Име на дизајнерите : Catherine Cheung, Име на клиентот : THE XSS LIMITED.

Brockman  Канцелариски Дизајн

Овој неверојатен дизајн е добитник на награда за сребрен дизајн во конкуренција на дизајн, облека и облека за облека. Дефинитивно треба да го видите портфолиото за дизајн на сребрените наградувани дизајнери за да откриете многу други нови, иновативни, оригинални и креативни дела за дизајн на облека, облека и облека.

Дизајн на денот

Неверојатен дизајн. Добар дизајн. Најдобар дизајн.

Добрите дизајни создаваат вредност за општеството. Секојдневно имаме посебен проект за дизајн кој демонстрира совршеност во дизајнот. Денес, задоволни сме да покажеме наградуван дизајн што прави позитивна разлика. Секојдневно ќе прикажуваме поубави и инспиративни дизајни. Бидете сигурни дека да не посетувате секој ден за да уживате во нови производи за дизајн и проекти од најголемите дизајнери ширум светот.