Списание за дизајн
Списание за дизајн
Сензорираната Тапа

miscea LIGHT

Сензорираната Тапа Сметката ЛАIGHТ СИЛА на сензорите активирани со сензори имаат интегриран диспендер за сапун, инжениран директно во тапа за погодност и максимални придобивки за хигиена на рацете. Користејќи брза и сигурна технологија на сензори, таа дистрибуира сапун и вода за хигиенско и ергономско искуство за миење раце. Вградениот диспендер за сапун се активира кога раката на корисникот ја пренесува секторот за сапун. Сапун тогаш се распространува кога раката на корисникот е ставена под излезот на сапун од тапа. Водата може да се прими интуитивно со држење на вашите раце под излезот на вода.

Име на проектот : miscea LIGHT, Име на дизајнерите : Rob Langendijk, Име на клиентот : miscea GmbH.

miscea LIGHT Сензорираната Тапа

Овој неверојатен дизајн е добитник на награда за сребрен дизајн во конкуренција на дизајн, облека и облека за облека. Дефинитивно треба да го видите портфолиото за дизајн на сребрените наградувани дизајнери за да откриете многу други нови, иновативни, оригинални и креативни дела за дизајн на облека, облека и облека.

Дизајн на денот

Неверојатен дизајн. Добар дизајн. Најдобар дизајн.

Добрите дизајни создаваат вредност за општеството. Секојдневно имаме посебен проект за дизајн кој демонстрира совршеност во дизајнот. Денес, задоволни сме да покажеме наградуван дизајн што прави позитивна разлика. Секојдневно ќе прикажуваме поубави и инспиративни дизајни. Бидете сигурни дека да не посетувате секој ден за да уживате во нови производи за дизајн и проекти од најголемите дизајнери ширум светот.