Списание за дизајн
Списание за дизајн
Стол

Parastoo

Стол Почитувам за сите видови столици. Според мое мислење, една од најважните и класичните и специјалните работи во дизајнот на ентериери е столот. Идејата за столот на Парасту доаѓа од ластовица (трема). Можеби сјајната и масна површина во столот Parastoo со различен и посебен дизајн е направена само за многу посебни и уникатни места.

Име на проектот : Parastoo, Име на дизајнерите : Ali Alavi, Име на клиентот : Ali Alavi design.

Parastoo Стол

Овој одличен дизајн е добитник на награда за бронзен дизајн во конкуренција на архитектура, зграда и дизајн на структури. Дефинитивно треба да го видите бронзениот награден дизајн портфолио на дизајнерите за да откриете многу други нови, иновативни, оригинални и креативни архитектури, градежни работи и дизајн на структури.

Дизајн на денот

Неверојатен дизајн. Добар дизајн. Најдобар дизајн.

Добрите дизајни создаваат вредност за општеството. Секојдневно имаме посебен проект за дизајн кој демонстрира совршеност во дизајнот. Денес, задоволни сме да покажеме наградуван дизајн што прави позитивна разлика. Секојдневно ќе прикажуваме поубави и инспиративни дизајни. Бидете сигурни дека да не посетувате секој ден за да уживате во нови производи за дизајн и проекти од најголемите дизајнери ширум светот.