Списание за дизајн
Списание за дизајн
Повторна Употреба На Неокласичен Престој

Neoclassic Wellness

Повторна Употреба На Неокласичен Престој Неокласичен престој реконструиран за да се сместат велнес и бањата. Земајќи ги предвид елаборените украси за гипс, антички дабово дрво и природна светлина, предлог за дизајн беше да се воведат материјали што ја цртаат карактеристичната линија помеѓу старата и новата. Примената на лавапластер на подови и wallsидови, ламинирани форми, стакло и кварцни мозаици доминираат во ентериерот додека палетата на бои го редефинира класичниот идентитет.Водените земјни тонови ја додаваат патината на антиката, додека моќноста на црната боја во металните карактеристики додава динамичен елемент во испуштената романтизам на неокласизмот.

Име на проектот : Neoclassic Wellness, Име на дизајнерите : Helen Brasinika, Име на клиентот : Vivify_The beauty lab.

Neoclassic Wellness Повторна Употреба На Неокласичен Престој

Овој добар дизајн е добитник на награда за дизајн во конкуренција на дизајн на пакување. Дефинитивно треба да го видите наградуваниот дизајн портфолио на дизајнерите за да откриете многу други нови, иновативни, оригинални и креативни дела за дизајн на пакување.

Дизајн на денот

Неверојатен дизајн. Добар дизајн. Најдобар дизајн.

Добрите дизајни создаваат вредност за општеството. Секојдневно имаме посебен проект за дизајн кој демонстрира совршеност во дизајнот. Денес, задоволни сме да покажеме наградуван дизајн што прави позитивна разлика. Секојдневно ќе прикажуваме поубави и инспиративни дизајни. Бидете сигурни дека да не посетувате секој ден за да уживате во нови производи за дизајн и проекти од најголемите дизајнери ширум светот.