Списание за дизајн
Списание за дизајн
Модерна Леска За Фустани

Le Maestro

Модерна Леска За Фустани Ле Маестро го револуционизира фустанот за фустани со вметнување на 'матрица пета' на титаниум со директен метал ласерски синтетиран (DMLS). 'Матриксната пета' ја намалува визуелната маса на потпетицата и го демонстрира структурниот интегритет на облеката за чевли. За да се надополни елегантната вампа, кожа со висока жито се користи за изразениот асиметричен дизајн на горниот дел. Интеграцијата на делот за потпетици во горниот дел сега е составена во елегантна и рафинирана силуета.

Име на проектот : Le Maestro, Име на дизајнерите : Herman Francisco Delos Santos, Име на клиентот : HERMAN FRANCISCO.

Le Maestro Модерна Леска За Фустани

Овој одличен дизајн е добитник на награда за златен дизајн во производи за осветлување и натпревар за дизајн на проекти за осветлување. Дефинитивно треба да го видите портфолиото за дизајн на златните наградувани дизајнери за да откриете многу други нови, иновативни, оригинални и креативни производи за осветлување и дела за дизајнирање на проекти за осветлување.

Дизајн интервју на денот

Интервјуа со светски познати дизајнери.

Прочитајте ги најновите интервјуа и разговори за дизајн, креативност и иновации помеѓу дизајнерскиот новинар и светски познати дизајнери, уметници и архитекти. Погледнете ги најновите проекти за дизајн и наградуваните дизајни од познати дизајнери, уметници, архитекти и иноватори. Откријте нови сознанија за креативност, иновации, уметност, дизајн и архитектура. Дознајте за процесите на дизајнирање на одлични дизајнери.