Списание за дизајн
Списание за дизајн
Модерна Леска За Фустани

Le Maestro

Модерна Леска За Фустани Ле Маестро го револуционизира фустанот за фустани со вметнување на 'матрица пета' на титаниум со директен метал ласерски синтетиран (DMLS). 'Матриксната пета' ја намалува визуелната маса на потпетицата и го демонстрира структурниот интегритет на облеката за чевли. За да се надополни елегантната вампа, кожа со висока жито се користи за изразениот асиметричен дизајн на горниот дел. Интеграцијата на делот за потпетици во горниот дел сега е составена во елегантна и рафинирана силуета.

Име на проектот : Le Maestro, Име на дизајнерите : Herman Francisco Delos Santos, Име на клиентот : HERMAN FRANCISCO.

Le Maestro Модерна Леска За Фустани

Овој одличен дизајн е добитник на награда за златен дизајн во производи за осветлување и натпревар за дизајн на проекти за осветлување. Дефинитивно треба да го видите портфолиото за дизајн на златните наградувани дизајнери за да откриете многу други нови, иновативни, оригинални и креативни производи за осветлување и дела за дизајнирање на проекти за осветлување.

Дизајнер на денот

Најдобри светски дизајнери, уметници и архитекти.

Добриот дизајн заслужува големо признание. Секојдневно, задоволни сме да прикажеме неверојатни дизајнери кои создаваат оригинални и иновативни дизајни, неверојатна архитектура, стилска мода и креативни графики. Денес ви претставуваме еден од најголемите светски дизајнери. Изберете го наградуваниот портфолио на дизајн денес и добијте ја вашата дневна инспирација за дизајн.