Списание за дизајн
Списание за дизајн
Осветлување

Roof

Осветлување Покривот е LED светилка за ентериери која има за цел да ја зголеми интимноста на комуникацијата за време на разговорите. Конкавната форма на покривот создава засолниште на светлина за вечери, обединувачки предмет за состаноци, систем за забавно осветлување за внатрешно живеење. Покривот е изолатор. Дефинира уникатен простор со обединувачка форма и хомогена светлина за луѓето под него. Се чувствувате изолирани од околината и се фокусирате на масата и комуникацијата. Дрвената текстура на овој ламина, исто така, дава топол и природен ефект и ја претставува еко-пријателската страна на ЛЕР-технологијата.

Име на проектот : Roof, Име на дизајнерите : Hafize Beysimoglu, Име на клиентот : Derinled.

Roof Осветлување

Овој одличен дизајн е добитник на награда за бронзен дизајн во конкуренција на архитектура, зграда и дизајн на структури. Дефинитивно треба да го видите бронзениот награден дизајн портфолио на дизајнерите за да откриете многу други нови, иновативни, оригинални и креативни архитектури, градежни работи и дизајн на структури.

Дизајн на денот

Неверојатен дизајн. Добар дизајн. Најдобар дизајн.

Добрите дизајни создаваат вредност за општеството. Секојдневно имаме посебен проект за дизајн кој демонстрира совршеност во дизајнот. Денес, задоволни сме да покажеме наградуван дизајн што прави позитивна разлика. Секојдневно ќе прикажуваме поубави и инспиративни дизајни. Бидете сигурни дека да не посетувате секој ден за да уживате во нови производи за дизајн и проекти од најголемите дизајнери ширум светот.