Списание за дизајн
Списание за дизајн
Свеќа

Ardora

Свеќа Ардора изгледа како обична свеќа, но всушност е многу посебна. Откако ќе се запали, како свеќа постепено се топи, открива облик на срце одвнатре. Срцето во свеќата е изработено од керамика отпорна на топлина. Птилот се одвојува во внатрешноста на свеќата, минувајќи низ предниот и задниот дел на керамичкото срце. На овој начин, восокот се топи рамномерно, откривајќи го срцето внатре. Свеќата може да има различни мириси кои можат да создадат пријатна атмосфера. На прв поглед, луѓето би помислиле дека тоа е вообичаена свеќа, но како што се топи свеќата, тие можат да ја откријат неговата посебна карактеристика.

Име на проектот : Ardora, Име на дизајнерите : Sebastian Popa, Име на клиентот : Sebastian Popa.

Ardora Свеќа

Овој одличен дизајн е добитник на награда за бронзен дизајн во конкуренција на архитектура, зграда и дизајн на структури. Дефинитивно треба да го видите бронзениот награден дизајн портфолио на дизајнерите за да откриете многу други нови, иновативни, оригинални и креативни архитектури, градежни работи и дизајн на структури.

Дизајн на денот

Неверојатен дизајн. Добар дизајн. Најдобар дизајн.

Добрите дизајни создаваат вредност за општеството. Секојдневно имаме посебен проект за дизајн кој демонстрира совршеност во дизајнот. Денес, задоволни сме да покажеме наградуван дизајн што прави позитивна разлика. Секојдневно ќе прикажуваме поубави и инспиративни дизајни. Бидете сигурни дека да не посетувате секој ден за да уживате во нови производи за дизајн и проекти од најголемите дизајнери ширум светот.