Списание за дизајн
Списание за дизајн
Поморскиот Музеј

Ocean Window

Поморскиот Музеј Концептот за дизајн ја следи идејата дека зградите не се само физички предмети, туку артефакти со значење или знаци распрснати во некој поголем социјален текст. Самиот музеј е артефакт и сад што ја поддржува идејата за патувањето. Перфорацијата на наклонетиот таван ја засилува свечената атмосфера на длабокото море и големите прозорци нудат размислувачки поглед кон океанот. Со оптимизирање на поморското опкружување со темата и комбинирајќи ја со неверојатен поглед под вода, музејот искрено ја одразува неговата функција.

Име на проектот : Ocean Window, Име на дизајнерите : Nikolaos Karintzaidis, Име на клиентот : Nikolaos Karintzaidis.

Ocean Window Поморскиот Музеј

Овој неверојатен дизајн е добитник на награда за сребрен дизајн во конкуренција на дизајн, облека и облека за облека. Дефинитивно треба да го видите портфолиото за дизајн на сребрените наградувани дизајнери за да откриете многу други нови, иновативни, оригинални и креативни дела за дизајн на облека, облека и облека.

Дизајн на денот

Неверојатен дизајн. Добар дизајн. Најдобар дизајн.

Добрите дизајни создаваат вредност за општеството. Секојдневно имаме посебен проект за дизајн кој демонстрира совршеност во дизајнот. Денес, задоволни сме да покажеме наградуван дизајн што прави позитивна разлика. Секојдневно ќе прикажуваме поубави и инспиративни дизајни. Бидете сигурни дека да не посетувате секој ден за да уживате во нови производи за дизајн и проекти од најголемите дизајнери ширум светот.