Списание за дизајн
Списание за дизајн
Часовник

Pin

Часовник Се започна со едноставна игра во класа за креативност: темата беше „часовник“. Така, разгледани и истражени се различни wallидни часовници и дигитални и аналогни. Првичната идеја е започната од најмалку значајната област на часовници, што е пинот на кој обично висат часовниците. Овој вид часовник вклучува цилиндричен пол на кој се инсталирани три проектори. Овие проектори ги даваат трите постојни рачки идентични со оние на обичните аналогни часовници. Како и да е, тие исто така ги проектираат броевите.

Име на проектот : Pin, Име на дизајнерите : Alireza Asadi, Име на клиентот : AR.A.

Pin Часовник

Овој неверојатен дизајн е добитник на награда за сребрен дизајн во конкуренција на дизајн, облека и облека за облека. Дефинитивно треба да го видите портфолиото за дизајн на сребрените наградувани дизајнери за да откриете многу други нови, иновативни, оригинални и креативни дела за дизајн на облека, облека и облека.

Дизајн на денот

Неверојатен дизајн. Добар дизајн. Најдобар дизајн.

Добрите дизајни создаваат вредност за општеството. Секојдневно имаме посебен проект за дизајн кој демонстрира совршеност во дизајнот. Денес, задоволни сме да покажеме наградуван дизајн што прави позитивна разлика. Секојдневно ќе прикажуваме поубави и инспиративни дизајни. Бидете сигурни дека да не посетувате секој ден за да уживате во нови производи за дизајн и проекти од најголемите дизајнери ширум светот.