Списание за дизајн
Списание за дизајн
Дизајн На Ентериер Во Ресторанот

RICO Spanish Dining

Дизајн На Ентериер Во Ресторанот Заедничкиот концепт е „традиционален и неочекуван“, со други зборови, „традиција и непредвидлив“. И односот е „традиција 8: непредвидливо 2“. Ние заедно со клиентот го решивме ова правило (односот) и постигнавме успешен исход. Бевме во можност да направиме чувство на единство и покрај создавање разни сцени во еден ресторан. Со поврзување на егзотичните чувства од оригиналите и нашите денешни дизајни, водат до овој резултат.

Име на проектот : RICO Spanish Dining, Име на дизајнерите : Aiji Inoue, Име на клиентот : RICO Spanish Dining.

RICO Spanish Dining Дизајн На Ентериер Во Ресторанот

Овој добар дизајн е добитник на награда за дизајн во конкуренција на дизајн на пакување. Дефинитивно треба да го видите наградуваниот дизајн портфолио на дизајнерите за да откриете многу други нови, иновативни, оригинални и креативни дела за дизајн на пакување.

Дизајн на денот

Неверојатен дизајн. Добар дизајн. Најдобар дизајн.

Добрите дизајни создаваат вредност за општеството. Секојдневно имаме посебен проект за дизајн кој демонстрира совршеност во дизајнот. Денес, задоволни сме да покажеме наградуван дизајн што прави позитивна разлика. Секојдневно ќе прикажуваме поубави и инспиративни дизајни. Бидете сигурни дека да не посетувате секој ден за да уживате во нови производи за дизајн и проекти од најголемите дизајнери ширум светот.