Списание за дизајн
Списание за дизајн
Дизајн На Ентериер Во Ресторанот

RICO Spanish Dining

Дизајн На Ентериер Во Ресторанот Заедничкиот концепт е „традиционален и неочекуван“, со други зборови, „традиција и непредвидлив“. И односот е „традиција 8: непредвидливо 2“. Ние заедно со клиентот го решивме ова правило (односот) и постигнавме успешен исход. Бевме во можност да направиме чувство на единство и покрај создавање разни сцени во еден ресторан. Со поврзување на егзотичните чувства од оригиналите и нашите денешни дизајни, водат до овој резултат.

Име на проектот : RICO Spanish Dining, Име на дизајнерите : Aiji Inoue, Име на клиентот : RICO Spanish Dining.

RICO Spanish Dining Дизајн На Ентериер Во Ресторанот

Овој добар дизајн е добитник на награда за дизајн во конкуренција на дизајн на пакување. Дефинитивно треба да го видите наградуваниот дизајн портфолио на дизајнерите за да откриете многу други нови, иновативни, оригинални и креативни дела за дизајн на пакување.