Списание за дизајн
Списание за дизајн
Воведен Простор За Саем За Часовници

Salon de TE

Воведен Простор За Саем За Часовници Беше потребен воведен вселенски дизајн од 1900м2, пред посетителите да ги истражат 145-те меѓународни брендови за часовници во рамките на Салонот де ТЕ. За да се долови имагинацијата на посетителот за луксузен животен стил и романса, беше развиен „Делукс патување со воз“ како главен концепт. За да се креира драматизација, приемот на приемот беше претворен во тематска дневна станица, заедно со вечерната сцена на платформата за внатрешни работи на салата со внатрешни прозорци со воз, воз кои се емитуваат визуелни приказни. И на крај, мултифункционална арена со сцена се отвора кон различните брендирани витрини.

Име на проектот : Salon de TE, Име на дизајнерите : Hong Kong Trade Development Council, Име на клиентот : Hong Kong Trade Development Council - Creative Department.

Salon de TE Воведен Простор За Саем За Часовници

Овој неверојатен дизајн е добитник на награда за сребрен дизајн во конкуренција на дизајн, облека и облека за облека. Дефинитивно треба да го видите портфолиото за дизајн на сребрените наградувани дизајнери за да откриете многу други нови, иновативни, оригинални и креативни дела за дизајн на облека, облека и облека.

Дизајн на денот

Неверојатен дизајн. Добар дизајн. Најдобар дизајн.

Добрите дизајни создаваат вредност за општеството. Секојдневно имаме посебен проект за дизајн кој демонстрира совршеност во дизајнот. Денес, задоволни сме да покажеме наградуван дизајн што прави позитивна разлика. Секојдневно ќе прикажуваме поубави и инспиративни дизајни. Бидете сигурни дека да не посетувате секој ден за да уживате во нови производи за дизајн и проекти од најголемите дизајнери ширум светот.