Списание за дизајн
Списание за дизајн
Играчката

Mini Mech

Играчката Инспириран од флексибилната природа на модуларните структури, Mini Mech е колекција на транспарентни блокови што можат да се соберат во комплексни системи. Секој блок содржи механичка единица. Поради универзалниот дизајн на спојки и магнетни конектори, може да се направи бесконечна разновидност на комбинации. Овој дизајн има и едукативни и рекреативни цели во исто време. Таа има за цел развој на моќта на создавање и им овозможува на младите инженери да го видат вистинскиот механизам на секоја единица индивидуално и колективно во системот.

Име на проектот : Mini Mech, Име на дизајнерите : Negar Rezaei & Ghazal Esmaeili, Име на клиентот : Singoo Design Group.

Mini Mech Играчката

Овој одличен дизајн е добитник на награда за златен дизајн во производи за осветлување и натпревар за дизајн на проекти за осветлување. Дефинитивно треба да го видите портфолиото за дизајн на златните наградувани дизајнери за да откриете многу други нови, иновативни, оригинални и креативни производи за осветлување и дела за дизајнирање на проекти за осветлување.

Дизајн легенда на денот

Легендарните дизајнери и нивните наградувани дела.

Легендите за дизајн се исклучително познати дизајнери кои го прават нашиот свет подобро место со своите добри дизајни. Откријте ги легендарните дизајнери и нивните иновативни дизајни на производи, оригинални уметнички дела, креативна архитектура, извонредни модни дизајни и стратегии за дизајнирање. Уживајте и истражете ги оригиналните дизајнерски дела на наградуваните дизајнери, уметници, архитекти, иноватори и брендови ширум светот. Инспирирајте се од креативни дизајни.