Списание за дизајн
Списание за дизајн
Часовникот

Sorriso

Часовникот Часовникот „Соризо“ сака да ја гледа вашата насмевка! Мора да се насмеете на овој часовник, тогаш вашата насмевка е скенирана дијафрагмата се отвора и лицето за часовници ви го покажува времето. ЛЦД-екранот, кој е поставен со рацете, ви покажува разни слики веднаш штом се отвори дијафрагмата. Како што дознавте, „Соризо“ вклучува LCD екран и сензор за препознавање на насмевка и механизам за дијафрагмална табла. Слоганот на овој часовник е „Бидете среќни во секој момент од животот“.

Име на проектот : Sorriso, Име на дизајнерите : Mehrdad Khorsandi, Име на клиентот : Mehr Design.

Sorriso Часовникот

Овој добар дизајн е добитник на награда за дизајн во конкуренција на дизајн на пакување. Дефинитивно треба да го видите наградуваниот дизајн портфолио на дизајнерите за да откриете многу други нови, иновативни, оригинални и креативни дела за дизајн на пакување.

Дизајн на денот

Неверојатен дизајн. Добар дизајн. Најдобар дизајн.

Добрите дизајни создаваат вредност за општеството. Секојдневно имаме посебен проект за дизајн кој демонстрира совршеност во дизајнот. Денес, задоволни сме да покажеме наградуван дизајн што прави позитивна разлика. Секојдневно ќе прикажуваме поубави и инспиративни дизајни. Бидете сигурни дека да не посетувате секој ден за да уживате во нови производи за дизајн и проекти од најголемите дизајнери ширум светот.