Списание за дизајн
Списание за дизајн
Електрична Гитара

Eagle

Електрична Гитара Eagle претставува нов концепт на електрична гитара базиран на лесен, футуристички и скулптурен дизајн со нов јазик за дизајн инспириран од филозофиите на „Streamline“ и „Органски дизајн“. Форма и функција обединети во цел субјект со избалансирани пропорции, испреплетени волумени и елегантни линии со чувство на проток и брзина. Веројатно еден од најлесните електрични гитари на реалниот пазар.

Име на проектот : Eagle, Име на дизајнерите : David Flores Loredo, Име на клиентот : David Flores Loredo.

Eagle Електрична Гитара

Овој одличен дизајн е добитник на награда за златен дизајн во производи за осветлување и натпревар за дизајн на проекти за осветлување. Дефинитивно треба да го видите портфолиото за дизајн на златните наградувани дизајнери за да откриете многу други нови, иновативни, оригинални и креативни производи за осветлување и дела за дизајнирање на проекти за осветлување.

Дизајн на денот

Неверојатен дизајн. Добар дизајн. Најдобар дизајн.

Добрите дизајни создаваат вредност за општеството. Секојдневно имаме посебен проект за дизајн кој демонстрира совршеност во дизајнот. Денес, задоволни сме да покажеме наградуван дизајн што прави позитивна разлика. Секојдневно ќе прикажуваме поубави и инспиративни дизајни. Бидете сигурни дека да не посетувате секој ден за да уживате во нови производи за дизајн и проекти од најголемите дизајнери ширум светот.