Списание за дизајн
Списание за дизајн
Ресторан И Бар

Kopp

Ресторан И Бар Дизајнот на ресторанот треба да биде привлечен за клиентите. Ентериерите треба да останат свежи и привлечни со идните трендови во дизајнот. Неконвенционалната употреба на материјали е еден начин да ги задржи клиентите да бидат вклучени во декор. Коп е ресторан што беше дизајниран со оваа мисла. Kopp на локален Гоански јазик значи чаша пијалок. Вителот формиран со мешање на пијалок во чаша беше визуелизиран како концепт при дизајнирање на овој проект. Таа ја прикажува дизајнерската филозофија на повторување на моделите што генерираат модели.

Име на проектот : Kopp, Име на дизајнерите : Ketan Jawdekar, Име на клиентот : Kopp.

Kopp Ресторан И Бар

Овој неверојатен дизајн е добитник на награда за сребрен дизајн во конкуренција на дизајн, облека и облека за облека. Дефинитивно треба да го видите портфолиото за дизајн на сребрените наградувани дизајнери за да откриете многу други нови, иновативни, оригинални и креативни дела за дизајн на облека, облека и облека.

Дизајн на денот

Неверојатен дизајн. Добар дизајн. Најдобар дизајн.

Добрите дизајни создаваат вредност за општеството. Секојдневно имаме посебен проект за дизајн кој демонстрира совршеност во дизајнот. Денес, задоволни сме да покажеме наградуван дизајн што прави позитивна разлика. Секојдневно ќе прикажуваме поубави и инспиративни дизајни. Бидете сигурни дека да не посетувате секој ден за да уживате во нови производи за дизајн и проекти од најголемите дизајнери ширум светот.