Списание за дизајн
Списание за дизајн
Quilling

Archangel Michael

Quilling Архангел Михаил е дел од врамени врами, што го создал Ниам. Нејзината инспирација за создавање на ова Quilling парче од Архангел Михаил потекнува од нејзината мајка. Кога нејзината баба била многу болна, мајката на Нијам се наоѓала во нивниот автомобил, а значката за Архангел Михаил паднала од огледалото во џебот, бидејќи нејзината баба починала и тоа им давала целосна утеха знаејќи дека таа е заштитена. Целта е да се создаде првично влијание бидејќи гледачот го набудува парчето, од ова ги приближува гледачите поблиску да ги видат вклучените детали.

Име на проектот : Archangel Michael, Име на дизајнерите : Niamh Faherty, Име на клиентот : Niamh Faherty.

Archangel Michael Quilling

Овој добар дизајн е добитник на награда за дизајн во конкуренција на дизајн на пакување. Дефинитивно треба да го видите наградуваниот дизајн портфолио на дизајнерите за да откриете многу други нови, иновативни, оригинални и креативни дела за дизајн на пакување.

Дизајн на денот

Неверојатен дизајн. Добар дизајн. Најдобар дизајн.

Добрите дизајни создаваат вредност за општеството. Секојдневно имаме посебен проект за дизајн кој демонстрира совршеност во дизајнот. Денес, задоволни сме да покажеме наградуван дизајн што прави позитивна разлика. Секојдневно ќе прикажуваме поубави и инспиративни дизајни. Бидете сигурни дека да не посетувате секој ден за да уживате во нови производи за дизајн и проекти од најголемите дизајнери ширум светот.