Списание за дизајн
Списание за дизајн
Дигиталната Уметност

Crazy Head

Дигиталната Уметност Секој човек има свои ликови како различно его, размислување и основна природа. Уметникот Jinињо Канг изјави дека оваа Луда глава потекнува од тоа. Значи, автомобилот претставува човечко его. Човекот го гледа автомобилот и сака да се ослободи, но не може. Се чинеше дека се држат заедно засекогаш. Човечкото око е претерано како стил на цртани филмови. И покрај тоа што темата е тешка, сè што тој направил на ова дело изгледа позабавно и случајно.

Име на проектот : Crazy Head, Име на дизајнерите : Jinho Kang, Име на клиентот : Jinho Kang.

Crazy Head Дигиталната Уметност

Овој добар дизајн е добитник на награда за дизајн во конкуренција на дизајн на пакување. Дефинитивно треба да го видите наградуваниот дизајн портфолио на дизајнерите за да откриете многу други нови, иновативни, оригинални и креативни дела за дизајн на пакување.

Дизајн на денот

Неверојатен дизајн. Добар дизајн. Најдобар дизајн.

Добрите дизајни создаваат вредност за општеството. Секојдневно имаме посебен проект за дизајн кој демонстрира совршеност во дизајнот. Денес, задоволни сме да покажеме наградуван дизајн што прави позитивна разлика. Секојдневно ќе прикажуваме поубави и инспиративни дизајни. Бидете сигурни дека да не посетувате секој ден за да уживате во нови производи за дизајн и проекти од најголемите дизајнери ширум светот.