Списание за дизајн
Списание за дизајн
Дигиталната Уметност

Crazy Head

Дигиталната Уметност Секој човек има свои ликови како различно его, размислување и основна природа. Уметникот Jinињо Канг изјави дека оваа Луда глава потекнува од тоа. Значи, автомобилот претставува човечко его. Човекот го гледа автомобилот и сака да се ослободи, но не може. Се чинеше дека се држат заедно засекогаш. Човечкото око е претерано како стил на цртани филмови. И покрај тоа што темата е тешка, сè што тој направил на ова дело изгледа позабавно и случајно.

Име на проектот : Crazy Head, Име на дизајнерите : Jinho Kang, Име на клиентот : Jinho Kang.

Crazy Head Дигиталната Уметност

Овој добар дизајн е добитник на награда за дизајн во конкуренција на дизајн на пакување. Дефинитивно треба да го видите наградуваниот дизајн портфолио на дизајнерите за да откриете многу други нови, иновативни, оригинални и креативни дела за дизајн на пакување.

Дизајн интервју на денот

Интервјуа со светски познати дизајнери.

Прочитајте ги најновите интервјуа и разговори за дизајн, креативност и иновации помеѓу дизајнерскиот новинар и светски познати дизајнери, уметници и архитекти. Погледнете ги најновите проекти за дизајн и наградуваните дизајни од познати дизајнери, уметници, архитекти и иноватори. Откријте нови сознанија за креативност, иновации, уметност, дизајн и архитектура. Дознајте за процесите на дизајнирање на одлични дизајнери.