Списание за дизајн
Списание за дизајн
Апликација

Ttmm-s for Fitbit Versa

Апликација Ttmm-s за апликацијата Fitbit Versa нуди колекција на часовници, опремени со одликата за времето, во месечен план за претплата. Апликацијата презентира ликови на часовници во четири категории: аналози, дигиталити, апстракти и еднаш. Апликацијата има јасен преглед на дизајн на лице со еден часовник, заедно со сите потребни информации за тоа како да управува со одредено часовно лице. Лицата со часовници имаат уште два вида: временската состојба и погледот за квалитетот на воздухот и специјалните сигнали за временски услови. Предупредувањата овозможуваат да бидат подготвени за непредвидени временски услови како резултат на климатските промени на нашата планета.

Име на проектот : Ttmm-s for Fitbit Versa, Име на дизајнерите : Albert Salamon, Име на клиентот : TTMM Sp. z o.o..

Ttmm-s for Fitbit Versa Апликација

Овој одличен дизајн е добитник на награда за бронзен дизајн во конкуренција на архитектура, зграда и дизајн на структури. Дефинитивно треба да го видите бронзениот награден дизајн портфолио на дизајнерите за да откриете многу други нови, иновативни, оригинални и креативни архитектури, градежни работи и дизајн на структури.

Дизајн на денот

Неверојатен дизајн. Добар дизајн. Најдобар дизајн.

Добрите дизајни создаваат вредност за општеството. Секојдневно имаме посебен проект за дизајн кој демонстрира совршеност во дизајнот. Денес, задоволни сме да покажеме наградуван дизајн што прави позитивна разлика. Секојдневно ќе прикажуваме поубави и инспиративни дизајни. Бидете сигурни дека да не посетувате секој ден за да уживате во нови производи за дизајн и проекти од најголемите дизајнери ширум светот.