Списание за дизајн
Списание за дизајн
Мраз Мувла

Icy Galaxy

Мраз Мувла Природата отсекогаш била една од најважните извори на инспирација за дизајнерите. Идејата дошла до умот на дизајнерите со прегледување во просторот и имиџот на Milk Way Galaxy. Најважниот аспект во овој дизајн беше да се создаде единствена форма. Многу дизајни што се на пазарот се фокусираат на изработка на најјасен мраз, но во овој презентиран дизајн, дизајнерите намерно се фокусираа на формите што ги прават минералите додека водата се претвора во мраз, за да бидат појасни дизајнерите трансформираа природен дефект во убав ефект. Овој дизајн создава спирална сферична форма.

Име на проектот : Icy Galaxy, Име на дизајнерите : Ladan Zadfar and Mohammad Farshad, Име на клиентот : Creator studio.

Icy Galaxy Мраз Мувла

Овој неверојатен дизајн е добитник на награда за сребрен дизајн во конкуренција на дизајн, облека и облека за облека. Дефинитивно треба да го видите портфолиото за дизајн на сребрените наградувани дизајнери за да откриете многу други нови, иновативни, оригинални и креативни дела за дизајн на облека, облека и облека.

Дизајн на денот

Неверојатен дизајн. Добар дизајн. Најдобар дизајн.

Добрите дизајни создаваат вредност за општеството. Секојдневно имаме посебен проект за дизајн кој демонстрира совршеност во дизајнот. Денес, задоволни сме да покажеме наградуван дизајн што прави позитивна разлика. Секојдневно ќе прикажуваме поубави и инспиративни дизајни. Бидете сигурни дека да не посетувате секој ден за да уживате во нови производи за дизајн и проекти од најголемите дизајнери ширум светот.