Списание за дизајн
Списание за дизајн
За Разговор Без Раце

USB Speaker and Mic

За Разговор Без Раце USB звучникот DIXIX и Mic е дизајниран да функционира. Микро звучникот е идеален за разговор без раце преку Интернет, микрофонот е исправен пред вас за да ви го пренесе јасно гласот на примачот и звучникот ќе го испрати гласот од лицето со кое комуницирате.

Име на проектот : USB Speaker and Mic, Име на дизајнерите : Yen Lau, Име на клиентот : Dixix International Ltd..

USB Speaker and Mic За Разговор Без Раце

Овој одличен дизајн е добитник на награда за златен дизајн во производи за осветлување и натпревар за дизајн на проекти за осветлување. Дефинитивно треба да го видите портфолиото за дизајн на златните наградувани дизајнери за да откриете многу други нови, иновативни, оригинални и креативни производи за осветлување и дела за дизајнирање на проекти за осветлување.

Дизајн на денот

Неверојатен дизајн. Добар дизајн. Најдобар дизајн.

Добрите дизајни создаваат вредност за општеството. Секојдневно имаме посебен проект за дизајн кој демонстрира совршеност во дизајнот. Денес, задоволни сме да покажеме наградуван дизајн што прави позитивна разлика. Секојдневно ќе прикажуваме поубави и инспиративни дизајни. Бидете сигурни дека да не посетувате секој ден за да уживате во нови производи за дизајн и проекти од најголемите дизајнери ширум светот.