Списание за дизајн
Списание за дизајн
За Разговор Без Раце

USB Speaker and Mic

За Разговор Без Раце USB звучникот DIXIX и Mic е дизајниран да функционира. Микро звучникот е идеален за разговор без раце преку Интернет, микрофонот е исправен пред вас за да ви го пренесе јасно гласот на примачот и звучникот ќе го испрати гласот од лицето со кое комуницирате.

Име на проектот : USB Speaker and Mic, Име на дизајнерите : Yen Lau, Име на клиентот : Dixix International Ltd..

USB Speaker and Mic За Разговор Без Раце

Овој одличен дизајн е добитник на награда за златен дизајн во производи за осветлување и натпревар за дизајн на проекти за осветлување. Дефинитивно треба да го видите портфолиото за дизајн на златните наградувани дизајнери за да откриете многу други нови, иновативни, оригинални и креативни производи за осветлување и дела за дизајнирање на проекти за осветлување.

Дизајнер на денот

Најдобри светски дизајнери, уметници и архитекти.

Добриот дизајн заслужува големо признание. Секојдневно, задоволни сме да прикажеме неверојатни дизајнери кои создаваат оригинални и иновативни дизајни, неверојатна архитектура, стилска мода и креативни графики. Денес ви претставуваме еден од најголемите светски дизајнери. Изберете го наградуваниот портфолио на дизајн денес и добијте ја вашата дневна инспирација за дизајн.