Списание за дизајн
Списание за дизајн
Агенција За Недвижнини

The Ribbon

Агенција За Недвижнини Како што се „Танц на лента“, со отворена просторна скала, целокупниот простор е бел, искористете го концептот за објавување на мебел, обликувајте врска што се поврзува со просторот, најсебена е врската помеѓу wallидот и кабинетот, интегрирајте биро со таванот и земјата, разбијте дел со неправилна геометрија намерно, не само што покријте прекумерна количина на дефекти на зракот, туку и го прикажете модерниот вистински концепт, покажувајќи апстрактна идеја за лента во форма на крива преку рефлексија на светлина.

Име на проектот : The Ribbon, Име на дизајнерите : Kris Lin, Име на клиентот : JIANG SU ZHI HAO Real Estate Development Company Limited.

The Ribbon Агенција За Недвижнини

Овој одличен дизајн е добитник на награда за златен дизајн во производи за осветлување и натпревар за дизајн на проекти за осветлување. Дефинитивно треба да го видите портфолиото за дизајн на златните наградувани дизајнери за да откриете многу други нови, иновативни, оригинални и креативни производи за осветлување и дела за дизајнирање на проекти за осветлување.

Дизајн легенда на денот

Легендарните дизајнери и нивните наградувани дела.

Легендите за дизајн се исклучително познати дизајнери кои го прават нашиот свет подобро место со своите добри дизајни. Откријте ги легендарните дизајнери и нивните иновативни дизајни на производи, оригинални уметнички дела, креативна архитектура, извонредни модни дизајни и стратегии за дизајнирање. Уживајте и истражете ги оригиналните дизајнерски дела на наградуваните дизајнери, уметници, архитекти, иноватори и брендови ширум светот. Инспирирајте се од креативни дизајни.