Списание за дизајн
Списание за дизајн
Агенција За Недвижнини

The Ribbon

Агенција За Недвижнини Како што се „Танц на лента“, со отворена просторна скала, целокупниот простор е бел, искористете го концептот за објавување на мебел, обликувајте врска што се поврзува со просторот, најсебена е врската помеѓу wallидот и кабинетот, интегрирајте биро со таванот и земјата, разбијте дел со неправилна геометрија намерно, не само што покријте прекумерна количина на дефекти на зракот, туку и го прикажете модерниот вистински концепт, покажувајќи апстрактна идеја за лента во форма на крива преку рефлексија на светлина.

Име на проектот : The Ribbon, Име на дизајнерите : Kris Lin, Име на клиентот : JIANG SU ZHI HAO Real Estate Development Company Limited.

The Ribbon Агенција За Недвижнини

Овој одличен дизајн е добитник на награда за златен дизајн во производи за осветлување и натпревар за дизајн на проекти за осветлување. Дефинитивно треба да го видите портфолиото за дизајн на златните наградувани дизајнери за да откриете многу други нови, иновативни, оригинални и креативни производи за осветлување и дела за дизајнирање на проекти за осветлување.

Дизајн тим на денот

Најголемите тимови за дизајн во светот.

Понекогаш ви треба многу голем тим на талентирани дизајнери за да дојдете до навистина одлични дизајни. Секојдневно, ние располагаме со различен тим за наградуван иновативен и креативен дизајн. Истражете и откријте оригинална и креативна архитектура, добар дизајн, мода, графички дизајн и проекти за дизајн стратегија од дизајнерски тимови ширум светот. Инспирирајте се од оригиналните дела на дизајнерите на големите мајстори.