Списание за дизајн
Списание за дизајн
Притиснете За Да Исфрлите Електрични Приклучоци

The GAN Switch

Притиснете За Да Исфрлите Електрични Приклучоци Нормално, ако некој би сакал да извади електричен приклучок, ќе треба да ја исклучи струјата и да ја извлече со значителна количина на енергија. Оваа концептуална, но видлива идеја, дозволува само еден прст да ја заврши целата работа. Прекинувачот ON / OFF кој исто така како копче за исфрлање на приклучокот ви помага да ви кажам дали приклучокот е поврзан со напојувањето или не е така.

Име на проектот : The GAN Switch, Име на дизајнерите : Tay Meng Kiat Nicholas, Име на клиентот : .

The GAN Switch Притиснете За Да Исфрлите Електрични Приклучоци

Овој добар дизајн е добитник на награда за дизајн во конкуренција на дизајн на пакување. Дефинитивно треба да го видите наградуваниот дизајн портфолио на дизајнерите за да откриете многу други нови, иновативни, оригинални и креативни дела за дизајн на пакување.

Дизајн интервју на денот

Интервјуа со светски познати дизајнери.

Прочитајте ги најновите интервјуа и разговори за дизајн, креативност и иновации помеѓу дизајнерскиот новинар и светски познати дизајнери, уметници и архитекти. Погледнете ги најновите проекти за дизајн и наградуваните дизајни од познати дизајнери, уметници, архитекти и иноватори. Откријте нови сознанија за креативност, иновации, уметност, дизајн и архитектура. Дознајте за процесите на дизајнирање на одлични дизајнери.