Списание за дизајн
Списание за дизајн
Притиснете За Да Исфрлите Електрични Приклучоци

The GAN Switch

Притиснете За Да Исфрлите Електрични Приклучоци Нормално, ако некој би сакал да извади електричен приклучок, ќе треба да ја исклучи струјата и да ја извлече со значителна количина на енергија. Оваа концептуална, но видлива идеја, дозволува само еден прст да ја заврши целата работа. Прекинувачот ON / OFF кој исто така како копче за исфрлање на приклучокот ви помага да ви кажам дали приклучокот е поврзан со напојувањето или не е така.

Име на проектот : The GAN Switch, Име на дизајнерите : Tay Meng Kiat Nicholas, Име на клиентот : .

The GAN Switch Притиснете За Да Исфрлите Електрични Приклучоци

Овој добар дизајн е добитник на награда за дизајн во конкуренција на дизајн на пакување. Дефинитивно треба да го видите наградуваниот дизајн портфолио на дизајнерите за да откриете многу други нови, иновативни, оригинални и креативни дела за дизајн на пакување.

Дизајн тим на денот

Најголемите тимови за дизајн во светот.

Понекогаш ви треба многу голем тим на талентирани дизајнери за да дојдете до навистина одлични дизајни. Секојдневно, ние располагаме со различен тим за наградуван иновативен и креативен дизајн. Истражете и откријте оригинална и креативна архитектура, добар дизајн, мода, графички дизајн и проекти за дизајн стратегија од дизајнерски тимови ширум светот. Инспирирајте се од оригиналните дела на дизајнерите на големите мајстори.