Списание за дизајн
Списание за дизајн
Дневна Стол

Opa

Дневна Стол Прекрасната и чудна форма на единствена цевка од не'рѓосувачки челик која му дава форма на мебелот е она што ја прави оваа дневна столица толку интересна. Тоа Цевката за виткање и свитната иверица што ја формираат столот ја прави многу еластична и удобна. Дизајнот се чувствува многу лесен и нежен.

Име на проектот : Opa, Име на дизајнерите : Claudio Sibille, Име на клиентот : .

Opa Дневна Стол

Овој одличен дизајн е добитник на награда за бронзен дизајн во конкуренција на архитектура, зграда и дизајн на структури. Дефинитивно треба да го видите бронзениот награден дизајн портфолио на дизајнерите за да откриете многу други нови, иновативни, оригинални и креативни архитектури, градежни работи и дизајн на структури.

Дизајн интервју на денот

Интервјуа со светски познати дизајнери.

Прочитајте ги најновите интервјуа и разговори за дизајн, креативност и иновации помеѓу дизајнерскиот новинар и светски познати дизајнери, уметници и архитекти. Погледнете ги најновите проекти за дизајн и наградуваните дизајни од познати дизајнери, уметници, архитекти и иноватори. Откријте нови сознанија за креативност, иновации, уметност, дизајн и архитектура. Дознајте за процесите на дизајнирање на одлични дизајнери.