Списание за дизајн
Списание за дизајн
Изложбен Салон

From The Future

Изложбен Салон Изложбен салон: Во изложбениот салон се прикажани обувки за обука и спортска опрема, изработени со технологија за вбризгување. Местото, изгледа како произведено со притискање на калапи за вбризгување. Во методот на производство на местото, парчиња мебел како да се соединети со произведени во калап за инјектирање со цел да се генерира целата. Грубите патеки за шиење што се наоѓаат на таванот, ја омекнуваат целата технолошка визуелност.

Име на проектот : From The Future, Име на дизајнерите : Ayhan Güneri, Име на клиентот : EUROMAR İÇ VE DIŞ TİCARET LTD.STİ.

From The Future Изложбен Салон

Овој неверојатен дизајн е добитник на награда за сребрен дизајн во конкуренција на дизајн, облека и облека за облека. Дефинитивно треба да го видите портфолиото за дизајн на сребрените наградувани дизајнери за да откриете многу други нови, иновативни, оригинални и креативни дела за дизајн на облека, облека и облека.

Дизајн интервју на денот

Интервјуа со светски познати дизајнери.

Прочитајте ги најновите интервјуа и разговори за дизајн, креативност и иновации помеѓу дизајнерскиот новинар и светски познати дизајнери, уметници и архитекти. Погледнете ги најновите проекти за дизајн и наградуваните дизајни од познати дизајнери, уметници, архитекти и иноватори. Откријте нови сознанија за креативност, иновации, уметност, дизајн и архитектура. Дознајте за процесите на дизајнирање на одлични дизајнери.