Списание за дизајн
Списание за дизајн
Ресторанот

pleasure

Ресторанот Задоволство од живеењето на уметноста. Продолжување и продолжување. Преку продолжување на облиците на таванот и просторите на подот и нивната конзистентна контурна изолација, што оди исправено овде или нејасна таму, како одраз на сила на дејствување што ги опфаќа врвовите и долините во животот. Додека слоевите со амбиентални текови и морфите се во акција, сликите на убавината се создаваат во вселената. Вселенската кабина е флуидна и транспарентна, додека ги одржува поделбите на различните оддели. Со генијално уредување на просторот, приватноста може да постои во средина.

Име на проектот : pleasure, Име на дизајнерите : Yu-Wen Chiu (Vita), Име на клиентот : Yuan King International Interior Design Co., Ltd.

pleasure Ресторанот

Овој неверојатен дизајн е добитник на награда за сребрен дизајн во конкуренција на дизајн, облека и облека за облека. Дефинитивно треба да го видите портфолиото за дизајн на сребрените наградувани дизајнери за да откриете многу други нови, иновативни, оригинални и креативни дела за дизајн на облека, облека и облека.

Дизајн тим на денот

Најголемите тимови за дизајн во светот.

Понекогаш ви треба многу голем тим на талентирани дизајнери за да дојдете до навистина одлични дизајни. Секојдневно, ние располагаме со различен тим за наградуван иновативен и креативен дизајн. Истражете и откријте оригинална и креативна архитектура, добар дизајн, мода, графички дизајн и проекти за дизајн стратегија од дизајнерски тимови ширум светот. Инспирирајте се од оригиналните дела на дизајнерите на големите мајстори.