Списание за дизајн
Списание за дизајн
Бутик И Изложбен Салон

Risky Shop

Бутик И Изложбен Салон Ризикот продавница е дизајниран и создаден од мала, дизајнерско студио и гроздобер галерија основана од Пјотр Пјоски. Задачата претстави многу предизвици, бидејќи бутикот се наоѓа на вториот кат на станбена куќа, му недостига продавница и има површина од само 80 квадратни метри. Тука се појави идејата за удвојување на областа, со користење на просторот на таванот, како и на подот. Достоинствена, домашна атмосфера се постигнува, иако мебелот всушност е обесен наопаку на таванот. Ризичната продавница е дизајнирана против сите правила (дури и и ’се спротивставува на гравитацијата). Целосно го одразува духот на марката.

Име на проектот : Risky Shop, Име на дизајнерите : smallna, Име на клиентот : Risky Shop powered by smallna.

Risky Shop Бутик И Изложбен Салон

Овој неверојатен дизајн е добитник на награда за сребрен дизајн во конкуренција на дизајн, облека и облека за облека. Дефинитивно треба да го видите портфолиото за дизајн на сребрените наградувани дизајнери за да откриете многу други нови, иновативни, оригинални и креативни дела за дизајн на облека, облека и облека.

Дизајн легенда на денот

Легендарните дизајнери и нивните наградувани дела.

Легендите за дизајн се исклучително познати дизајнери кои го прават нашиот свет подобро место со своите добри дизајни. Откријте ги легендарните дизајнери и нивните иновативни дизајни на производи, оригинални уметнички дела, креативна архитектура, извонредни модни дизајни и стратегии за дизајнирање. Уживајте и истражете ги оригиналните дизајнерски дела на наградуваните дизајнери, уметници, архитекти, иноватори и брендови ширум светот. Инспирирајте се од креативни дизајни.