Списание за дизајн
Списание за дизајн
Седењето За Возачи На Транзит

Door Stops

Седењето За Возачи На Транзит Door Stops е соработка помеѓу дизајнерите, уметниците, возачите и жителите на заедницата за да се пополнат запоставените јавни места, како транзитни постојки и испразнетите места, со можности за седење да го направат градот попријатно место за живеење. Наменети да обезбедат побезбедна и естетски пријатна алтернатива од онаа што постои, единиците се нанесуваат со големи дисплеи на јавна уметност нарачани од локални уметници, правејќи полесно препознатливо, безбедно и пријатно место за чекање на возачите.

Име на проектот : Door Stops, Име на дизајнерите : Craig L. Wilkins, Име на клиентот : Detroit Community Design Center.

Door Stops Седењето За Возачи На Транзит

Овој неверојатен дизајн е добитник на награда за сребрен дизајн во конкуренција на дизајн, облека и облека за облека. Дефинитивно треба да го видите портфолиото за дизајн на сребрените наградувани дизајнери за да откриете многу други нови, иновативни, оригинални и креативни дела за дизајн на облека, облека и облека.

Дизајн интервју на денот

Интервјуа со светски познати дизајнери.

Прочитајте ги најновите интервјуа и разговори за дизајн, креативност и иновации помеѓу дизајнерскиот новинар и светски познати дизајнери, уметници и архитекти. Погледнете ги најновите проекти за дизајн и наградуваните дизајни од познати дизајнери, уметници, архитекти и иноватори. Откријте нови сознанија за креативност, иновации, уметност, дизајн и архитектура. Дознајте за процесите на дизајнирање на одлични дизајнери.