Списание за дизајн
Списание за дизајн
Прстен

Flowing Arcs

Прстен Овој прстен е дизајниран да го оспори конвенционалниот концепт дека повеќето прстени се заоблени. Се состои само од лаци што се влеваат во континуирана линија, може да се носи на едниот прст, или на два соседни прста. Бидејќи не е кружен како и повеќето други прстени, би било забавно да дознаам различни начини да го носите, а исто така да го цениме и уживате како обоен час кога не се носи. Овој разноврсен прстен може да се прилагоди со различни метали и скапоцени камења според спецификациите на клиентот.

Име на проектот : Flowing Arcs, Име на дизајнерите : Sun Hyang Ha, Име на клиентот : Sun Hyang Ha.

Flowing Arcs Прстен

Овој одличен дизајн е добитник на награда за бронзен дизајн во конкуренција на архитектура, зграда и дизајн на структури. Дефинитивно треба да го видите бронзениот награден дизајн портфолио на дизајнерите за да откриете многу други нови, иновативни, оригинални и креативни архитектури, градежни работи и дизајн на структури.

Дизајн на денот

Неверојатен дизајн. Добар дизајн. Најдобар дизајн.

Добрите дизајни создаваат вредност за општеството. Секојдневно имаме посебен проект за дизајн кој демонстрира совршеност во дизајнот. Денес, задоволни сме да покажеме наградуван дизајн што прави позитивна разлика. Секојдневно ќе прикажуваме поубави и инспиративни дизајни. Бидете сигурни дека да не посетувате секој ден за да уживате во нови производи за дизајн и проекти од најголемите дизајнери ширум светот.