Списание за дизајн
Списание за дизајн
Прстен

Flowing Arcs

Прстен Овој прстен е дизајниран да го оспори конвенционалниот концепт дека повеќето прстени се заоблени. Се состои само од лаци што се влеваат во континуирана линија, може да се носи на едниот прст, или на два соседни прста. Бидејќи не е кружен како и повеќето други прстени, би било забавно да дознаам различни начини да го носите, а исто така да го цениме и уживате како обоен час кога не се носи. Овој разноврсен прстен може да се прилагоди со различни метали и скапоцени камења според спецификациите на клиентот.

Име на проектот : Flowing Arcs, Име на дизајнерите : Sun Hyang Ha, Име на клиентот : Sun Hyang Ha.

Flowing Arcs Прстен

Овој одличен дизајн е добитник на награда за бронзен дизајн во конкуренција на архитектура, зграда и дизајн на структури. Дефинитивно треба да го видите бронзениот награден дизајн портфолио на дизајнерите за да откриете многу други нови, иновативни, оригинални и креативни архитектури, градежни работи и дизајн на структури.

Дизајн тим на денот

Најголемите тимови за дизајн во светот.

Понекогаш ви треба многу голем тим на талентирани дизајнери за да дојдете до навистина одлични дизајни. Секојдневно, ние располагаме со различен тим за наградуван иновативен и креативен дизајн. Истражете и откријте оригинална и креативна архитектура, добар дизајн, мода, графички дизајн и проекти за дизајн стратегија од дизајнерски тимови ширум светот. Инспирирајте се од оригиналните дела на дизајнерите на големите мајстори.