Списание за дизајн
Списание за дизајн
Системот За Следење На Пациенти

Touch Free Life Care

Системот За Следење На Пациенти Лежиштето за допир без допир е направено со вградени чипови за следење на физиолошките функции. Исто така, овој екран го користи медицинската сестра за да води евиденција за администрирани лекови и течности, кои потоа се испраќаат до интерфејсот во станицата за медицински сестри. Интерфејсот во сестринската станица покажува и алармира за какви било промени во параметрите, како што се температурата на телото на пациентот, крвниот притисок, шемата на спиење и нивото на влага. На тој начин, многу часови на персоналот можат да бидат зачувани со TLC.

Име на проектот : Touch Free Life Care, Име на дизајнерите : nikita chandekar, Име на клиентот : MIT Institute of Design.

Touch Free Life Care Системот За Следење На Пациенти

Овој одличен дизајн е добитник на награда за бронзен дизајн во конкуренција на архитектура, зграда и дизајн на структури. Дефинитивно треба да го видите бронзениот награден дизајн портфолио на дизајнерите за да откриете многу други нови, иновативни, оригинални и креативни архитектури, градежни работи и дизајн на структури.

Дизајн на денот

Неверојатен дизајн. Добар дизајн. Најдобар дизајн.

Добрите дизајни создаваат вредност за општеството. Секојдневно имаме посебен проект за дизајн кој демонстрира совршеност во дизајнот. Денес, задоволни сме да покажеме наградуван дизајн што прави позитивна разлика. Секојдневно ќе прикажуваме поубави и инспиративни дизајни. Бидете сигурни дека да не посетувате секој ден за да уживате во нови производи за дизајн и проекти од најголемите дизајнери ширум светот.