Списание за дизајн
Списание за дизајн
Табела, Трошка, Столбната Плоча

Trifold

Табела, Трошка, Столбната Плоча Обликот на Trifold е информиран со комбинација на триаголни површини и уникатна низа за склопување. Има минималистички, но комплексен и скулпторски дизајн, од секој агол на гледање открива уникатен состав. Дизајнот може да се прилагоди според различни цели без да се наруши неговиот структурен интегритет. Трифолд е изложба на методи за дигитална измислица и употреба на нови технологии на производство, како што е роботиката. Процесот на производство е развиен во соработка со компанија за производство на роботи, специјализирана за преклопување метали со роботи со 6 оски.

Име на проектот : Trifold, Име на дизајнерите : Max Hauser, Име на клиентот : .

Trifold Табела, Трошка, Столбната Плоча

Овој одличен дизајн е добитник на награда за златен дизајн во производи за осветлување и натпревар за дизајн на проекти за осветлување. Дефинитивно треба да го видите портфолиото за дизајн на златните наградувани дизајнери за да откриете многу други нови, иновативни, оригинални и креативни производи за осветлување и дела за дизајнирање на проекти за осветлување.

Дизајн интервју на денот

Интервјуа со светски познати дизајнери.

Прочитајте ги најновите интервјуа и разговори за дизајн, креативност и иновации помеѓу дизајнерскиот новинар и светски познати дизајнери, уметници и архитекти. Погледнете ги најновите проекти за дизајн и наградуваните дизајни од познати дизајнери, уметници, архитекти и иноватори. Откријте нови сознанија за креативност, иновации, уметност, дизајн и архитектура. Дознајте за процесите на дизајнирање на одлични дизајнери.