Списание за дизајн
Списание за дизајн
Ресторан

MouMou Club

Ресторан Да се биде Шабу Шабу, дизајнот на ресторанот усвојува дрво, црвени и бели бои за да претставува традиционално чувство. Употребата на едноставни линии за контури го задржува визуелното внимание на клиентите за прикажаните пораки за храна и диети. Бидејќи квалитетот на храната е главна грижа, ресторанот е распоред со елементи на пазарот за свежа храна. Градежните материјали како цементни wallsидови и подот се користат за да се изгради позадината на пазарот на голем шалтер за свежа храна. Оваа поставка симулира активности за купување реален пазар, каде што клиентите можат да го видат квалитетот на храната пред да направат избор.

Име на проектот : MouMou Club, Име на дизајнерите : Monique Lee, Име на клиентот : Mou Mou Club.

MouMou Club Ресторан

Овој неверојатен дизајн е добитник на награда за сребрен дизајн во конкуренција на дизајн, облека и облека за облека. Дефинитивно треба да го видите портфолиото за дизајн на сребрените наградувани дизајнери за да откриете многу други нови, иновативни, оригинални и креативни дела за дизајн на облека, облека и облека.

Дизајн на денот

Неверојатен дизајн. Добар дизајн. Најдобар дизајн.

Добрите дизајни создаваат вредност за општеството. Секојдневно имаме посебен проект за дизајн кој демонстрира совршеност во дизајнот. Денес, задоволни сме да покажеме наградуван дизајн што прави позитивна разлика. Секојдневно ќе прикажуваме поубави и инспиративни дизајни. Бидете сигурни дека да не посетувате секој ден за да уживате во нови производи за дизајн и проекти од најголемите дизајнери ширум светот.