Списание за дизајн
Списание за дизајн
Ресторан

MouMou Club

Ресторан Да се биде Шабу Шабу, дизајнот на ресторанот усвојува дрво, црвени и бели бои за да претставува традиционално чувство. Употребата на едноставни линии за контури го задржува визуелното внимание на клиентите за прикажаните пораки за храна и диети. Бидејќи квалитетот на храната е главна грижа, ресторанот е распоред со елементи на пазарот за свежа храна. Градежните материјали како цементни wallsидови и подот се користат за да се изгради позадината на пазарот на голем шалтер за свежа храна. Оваа поставка симулира активности за купување реален пазар, каде што клиентите можат да го видат квалитетот на храната пред да направат избор.

Име на проектот : MouMou Club, Име на дизајнерите : Monique Lee, Име на клиентот : Mou Mou Club.

MouMou Club Ресторан

Овој неверојатен дизајн е добитник на награда за сребрен дизајн во конкуренција на дизајн, облека и облека за облека. Дефинитивно треба да го видите портфолиото за дизајн на сребрените наградувани дизајнери за да откриете многу други нови, иновативни, оригинални и креативни дела за дизајн на облека, облека и облека.

Дизајн интервју на денот

Интервјуа со светски познати дизајнери.

Прочитајте ги најновите интервјуа и разговори за дизајн, креативност и иновации помеѓу дизајнерскиот новинар и светски познати дизајнери, уметници и архитекти. Погледнете ги најновите проекти за дизајн и наградуваните дизајни од познати дизајнери, уметници, архитекти и иноватори. Откријте нови сознанија за креативност, иновации, уметност, дизајн и архитектура. Дознајте за процесите на дизајнирање на одлични дизајнери.