Списание за дизајн
Списание за дизајн
Ресторан

MouMou Club

Ресторан Да се биде Шабу Шабу, дизајнот на ресторанот усвојува дрво, црвени и бели бои за да претставува традиционално чувство. Употребата на едноставни линии за контури го задржува визуелното внимание на клиентите за прикажаните пораки за храна и диети. Бидејќи квалитетот на храната е главна грижа, ресторанот е распоред со елементи на пазарот за свежа храна. Градежните материјали како цементни wallsидови и подот се користат за да се изгради позадината на пазарот на голем шалтер за свежа храна. Оваа поставка симулира активности за купување реален пазар, каде што клиентите можат да го видат квалитетот на храната пред да направат избор.

Име на проектот : MouMou Club, Име на дизајнерите : Monique Lee, Име на клиентот : Mou Mou Club.

MouMou Club Ресторан

Овој неверојатен дизајн е добитник на награда за сребрен дизајн во конкуренција на дизајн, облека и облека за облека. Дефинитивно треба да го видите портфолиото за дизајн на сребрените наградувани дизајнери за да откриете многу други нови, иновативни, оригинални и креативни дела за дизајн на облека, облека и облека.

Дизајнер на денот

Најдобри светски дизајнери, уметници и архитекти.

Добриот дизајн заслужува големо признание. Секојдневно, задоволни сме да прикажеме неверојатни дизајнери кои создаваат оригинални и иновативни дизајни, неверојатна архитектура, стилска мода и креативни графики. Денес ви претставуваме еден од најголемите светски дизајнери. Изберете го наградуваниот портфолио на дизајн денес и добијте ја вашата дневна инспирација за дизајн.