Списание за дизајн
Списание за дизајн
Градите На Фиоки

Black Labyrinth

Градите На Фиоки Црниот лавиринт од Екхард Бегер за ArteNemus е вертикална градите на фиоки со 15 фиоки кои ја инспирираат од азиските медицински ормани и стилот Баухаус. Неговиот мрачен архитектонски изглед се оживува преку светли маркистички зраци со три фокусни точки кои се огледуваат околу структурата. Зачнувањето и механизмот на вертикалните фиоки со ротирачкото одделение го пренесуваат делото неговиот интригантен изглед. Структурата на дрво е покриена со фурна со црно обоена боја, додека макетата е направена во огнен јавор. Фурнирот се подмачкува за да се постигне сатенска завршница.

Име на проектот : Black Labyrinth, Име на дизајнерите : Eckhard Beger, Име на клиентот : ArteNemus.

Black Labyrinth Градите На Фиоки

Овој одличен дизајн е добитник на награда за златен дизајн во производи за осветлување и натпревар за дизајн на проекти за осветлување. Дефинитивно треба да го видите портфолиото за дизајн на златните наградувани дизајнери за да откриете многу други нови, иновативни, оригинални и креативни производи за осветлување и дела за дизајнирање на проекти за осветлување.

Дизајн тим на денот

Најголемите тимови за дизајн во светот.

Понекогаш ви треба многу голем тим на талентирани дизајнери за да дојдете до навистина одлични дизајни. Секојдневно, ние располагаме со различен тим за наградуван иновативен и креативен дизајн. Истражете и откријте оригинална и креативна архитектура, добар дизајн, мода, графички дизајн и проекти за дизајн стратегија од дизајнерски тимови ширум светот. Инспирирајте се од оригиналните дела на дизајнерите на големите мајстори.