Списание за дизајн
Списание за дизајн
Пакување

Winetime Seafood

Пакување Дизајнот на пакувањето за сериите Winetime морска храна треба да ја демонстрира свежината и сигурноста на производот, треба да се разликува поволно од конкурентите, да биде хармоничен и разбирлив. Користените бои (сина, бела и портокалова) создаваат контраст, ги потенцираат важните елементи и ја рефлектираат позиционирање на брендот. Единствениот уникатен концепт развиен ја разликува серијата од другите производители. Стратегијата за визуелни информации овозможи да се идентификува разновидноста на производите од сериите, а употребата на илустрации наместо фотографии го направи пакетот поинтересен.

Име на проектот : Winetime Seafood, Име на дизајнерите : Olha Takhtarova, Име на клиентот : SOT B&D.

Winetime Seafood Пакување

Овој исклучителен дизајн е добитник на наградата за платина за дизајн во натпревар за играчки, игри и производи за хоби. Дефинитивно треба да го видите портфолиото за дизајнери на платинести наградувани дизајнери за да откриете многу други нови, иновативни, оригинални и креативни дела за дизајнирање игри, игри и хоби.

Дизајн на денот

Неверојатен дизајн. Добар дизајн. Најдобар дизајн.

Добрите дизајни создаваат вредност за општеството. Секојдневно имаме посебен проект за дизајн кој демонстрира совршеност во дизајнот. Денес, задоволни сме да покажеме наградуван дизајн што прави позитивна разлика. Секојдневно ќе прикажуваме поубави и инспиративни дизајни. Бидете сигурни дека да не посетувате секој ден за да уживате во нови производи за дизајн и проекти од најголемите дизајнери ширум светот.