Списание за дизајн
Списание за дизајн
Пакување

Winetime Seafood

Пакување Дизајнот на пакувањето за сериите Winetime морска храна треба да ја демонстрира свежината и сигурноста на производот, треба да се разликува поволно од конкурентите, да биде хармоничен и разбирлив. Користените бои (сина, бела и портокалова) создаваат контраст, ги потенцираат важните елементи и ја рефлектираат позиционирање на брендот. Единствениот уникатен концепт развиен ја разликува серијата од другите производители. Стратегијата за визуелни информации овозможи да се идентификува разновидноста на производите од сериите, а употребата на илустрации наместо фотографии го направи пакетот поинтересен.

Име на проектот : Winetime Seafood, Име на дизајнерите : Olga Takhtarova, Име на клиентот : SOT B&D.

Winetime Seafood Пакување

Овој исклучителен дизајн е добитник на наградата за платина за дизајн во натпревар за играчки, игри и производи за хоби. Дефинитивно треба да го видите портфолиото за дизајнери на платинести наградувани дизајнери за да откриете многу други нови, иновативни, оригинални и креативни дела за дизајнирање игри, игри и хоби.

Дизајнер на денот

Најдобри светски дизајнери, уметници и архитекти.

Добриот дизајн заслужува големо признание. Секојдневно, задоволни сме да прикажеме неверојатни дизајнери кои создаваат оригинални и иновативни дизајни, неверојатна архитектура, стилска мода и креативни графики. Денес ви претставуваме еден од најголемите светски дизајнери. Изберете го наградуваниот портфолио на дизајн денес и добијте ја вашата дневна инспирација за дизајн.