Списание за дизајн
Списание за дизајн
Пакување

Winetime Seafood

Пакување Дизајнот на пакувањето за сериите Winetime морска храна треба да ја демонстрира свежината и сигурноста на производот, треба да се разликува поволно од конкурентите, да биде хармоничен и разбирлив. Користените бои (сина, бела и портокалова) создаваат контраст, ги потенцираат важните елементи и ја рефлектираат позиционирање на брендот. Единствениот уникатен концепт развиен ја разликува серијата од другите производители. Стратегијата за визуелни информации овозможи да се идентификува разновидноста на производите од сериите, а употребата на илустрации наместо фотографии го направи пакетот поинтересен.

Име на проектот : Winetime Seafood, Име на дизајнерите : Olha Takhtarova, Име на клиентот : SOT B&D.

Winetime Seafood Пакување

Овој исклучителен дизајн е добитник на наградата за платина за дизајн во натпревар за играчки, игри и производи за хоби. Дефинитивно треба да го видите портфолиото за дизајнери на платинести наградувани дизајнери за да откриете многу други нови, иновативни, оригинални и креативни дела за дизајнирање игри, игри и хоби.

Дизајн интервју на денот

Интервјуа со светски познати дизајнери.

Прочитајте ги најновите интервјуа и разговори за дизајн, креативност и иновации помеѓу дизајнерскиот новинар и светски познати дизајнери, уметници и архитекти. Погледнете ги најновите проекти за дизајн и наградуваните дизајни од познати дизајнери, уметници, архитекти и иноватори. Откријте нови сознанија за креативност, иновации, уметност, дизајн и архитектура. Дознајте за процесите на дизајнирање на одлични дизајнери.