Списание за дизајн
Списание за дизајн
Чантата

Handbags 3D

Чантата Духот на марката Мариела Калве може да дефинира предлог од модерен, женски и космополитски, едноставен, шик и дизајн, со посебна грижа во финишот и деталите. Во секоја од нивните колекции на чанти и додатоци се истакнува комбинацијата на органски и архитектонски форми, засилени со фини материјали и живописни бои, обезбедувајќи го тој отпечаток толку посебен и уникатен. Се карактеризира со промовирање на нов стил, каде што кожа, платно, неопрен и други внимателно избрани квалитетни материјали се главните протагонисти.

Име на проектот : Handbags 3D, Име на дизајнерите : Mariela Calvé, Име на клиентот : Mariela Calvé.

Handbags 3D Чантата

Овој одличен дизајн е добитник на награда за бронзен дизајн во конкуренција на архитектура, зграда и дизајн на структури. Дефинитивно треба да го видите бронзениот награден дизајн портфолио на дизајнерите за да откриете многу други нови, иновативни, оригинални и креативни архитектури, градежни работи и дизајн на структури.

Дизајн тим на денот

Најголемите тимови за дизајн во светот.

Понекогаш ви треба многу голем тим на талентирани дизајнери за да дојдете до навистина одлични дизајни. Секојдневно, ние располагаме со различен тим за наградуван иновативен и креативен дизајн. Истражете и откријте оригинална и креативна архитектура, добар дизајн, мода, графички дизајн и проекти за дизајн стратегија од дизајнерски тимови ширум светот. Инспирирајте се од оригиналните дела на дизајнерите на големите мајстори.